Θήβα

Μια πόλη γεμάτη ιστορία!

thiva-poli

Θήβα:
Ένας ταξιδιωτικός προορισμός για όλες τις εποχές

Η επτάλοφος και επτάπυλη Θήβα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου, στην καρδιά της Ελλάδας, περιμένει τον επισκέπτη για να τον μυήσει σε μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Η βρετανική εφημερίδα «Telegraph» το 2016 συμπεριέλαβε την Θήβα στο ταξιδιωτικό της αφιέρωμα ως μία από τις 20 αρχαιότερες πόλεις του κόσμου.

Με πολύ άνετη πρόσβαση, πολύ κοντά στην Αθήνα, η Θήβα αποτελεί έναν προορισμό που έχει να προσφέρει πολλά στον ταξιδιώτη. Μια σύγχρονη πολιτεία, σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, με πληθώρα αρχαιολογικών  χώρων και θρησκευτικών μνημείων και με μια ζωντανή φυσιογνωμία, αποτελεί μια σίγουρη και ταυτόχρονα αναπάντεχη ταξιδιωτική επιλογή, στην καρδιά της Βοιωτίας.

Ανατρέξτε στην τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων, μία σελίδα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο προβολής και ανάδειξης της ταυτότητάς μας.

Το visitthiva.gr  διηγείται  τον διαχρονικό αρχαιολογικό, ιστορικό, φυσικό πλούτο και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, τοποθετώντας τον στη σύγχρονη εποχή, ενώ παράλληλα παρέχει στον επισκέπτη τις απαραίτητες πληροφορίες για να οργανώσει το ταξίδι του στο Δήμο μας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Εθελοντική Συμμετοχή στο έθιμο του Βλάχικου Γάμου
Συμπληρώστε το όνομα και το επίθετό σας